Καλωσορίσατε στο Miamis Cigars

 
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

 
Ωράριο Λειτουργίας:
 
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο:
9:00π.μ. - 6:00μ.μ. 
 

   Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:

9:00π.μ. - 9:00μ.μ.

 

Κυριακή: Κλειστά

 

Η εταιρεία Miamis Tobacco Shop – Miamis Cigars ιδρύθηκε στο τέλος του 2005 από τους αδερφούς Μιάμη στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 4 στην πλατεία Συντάγματος - Αθήνα.
 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Είδη Καπνιστού και όλα τα σήματα χειροποίητων κουβανικών πούρων της HABANOS S.A.  όπως Cohiba, Montecristo, Romeo y Julieta, Partagas, Hoyo de Monterrey, H. Upmann και άλλα.
 
Επίσης θα βρείτε χειροποίητα πούρα άλλων χωρών, όπως Νικαράγουα, Αγιο Δομίνικο, Ονδούρας.

Από τα πιο γνωστά Brand όπως Davidoff, Hoya de NicaraguaPadronDunhill τα οποία διατηρούνται σε άριστες συνθήκες στον ευρύχωρο υγραντήρα του καταστήματος, που είναι ανοιχτός για κάθε ενδιαφερόμενο, να έρθει να επιλέξει και από μόνος του. 
 

 


  
E-SHOP ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Όλα τα προϊόντα καθώς και τα πούρα φυσικά που θα δείτε το E-Shop , είναι Αμεσα Διαθέσιμα* στο κατάστημα μας (εκτός αν υπάρχει ειδικό σήμα έλλειψης).

 

Επίσης όλα τα πούρα, αξεσουάρ, υγραντήρες και όλα τα υπόλοιπα είδη, ελέγχονται από το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος, και έπειτα πακετάρονται με τρόπο που εξασφαλίζουμε την πιο ασφαλή και άμεση αποστολή.

 

Διαθέσιμοι τρόποι παραγγελίας: Τηλεφωνικά στο 210-3254 741 και μέσα από το E-Shop.

 

 

 

Όλες οι Παραγγελίες, αποστέλλονται μέσω Γενικής Ταχυδρομικής ή ACS Courier την ίδια μέρα με την παραγγελία, αρκεί να έχει γίνει η τις 3:30 μ.μ. και συνήθως η παραλαβή γίνεται την επόμενη μέρα.  

 

Επίσης πάντα μετά από κάθε Παραγγελία ενημερώνεστε για την αποστολή της, μέσω ενημερωτικού E-mail ή με SMS στο κινητό σας.

       


 

EVENTS ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


 

Όπως είναι γνωστό, στο κατάστημα μας γίνονται εκδηλώσεις με κύριο ενδιαφέρον τον κόσμο του πούρου.

 

Περισσότερα για εκδηλώσεις και νέα από τον "κόσμο του Πούρου", θα βρείτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


 


Διεύθυνση: Καραγιώργη Σερβίας, 4, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 32 54 741

e-mail: info@miamis.gr