ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

-Ποιο είναι το ωράριο του καταστήματος;

Το ωράριο του καταστήματος μας είναι διαμορφωμένο ως εξής:

 

 Το κατάστημα μας τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης. Λειτουργεί ως εξής:

 

Ωράριο Λειτουργίας
 
Δευτέρα - Παρασκευή
9:00π.μ. - 8:30μ.μ.
 
Σάββατο
9:00 π.μ. - 5:00μ.μ.
 
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3254741

email: info@miamis.gr

 
 
  

-Το κουτί των πούρων που παρέλαβα ήταν ανοιγμένο. Γιατι;

Πριν σας αποσταλούν τα πούρα, το καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος Miamis Cigars, τα υποβάλει σε διεξοδικό έλεγχο προκειμένου να βεβαιωθεί πως είναι στην δέουσα κατάσταση και άρα έτοιμα για αποστολή.

 

-Πώς μπορώ να μάθω που βρίσκεται η παραγγελία μου;

Στο κατάστημα Miamis Cigars μεριμνάμε ώστε να είστε διαρκώς ενήμεροι για την κατάσταση της παραγγελίας σας. Από τη στιγμή που τα προϊόντα που παραγγείλατε έχουν συσκευασθεί από το προσωπικό μας και είναι πλέον έτοιμα για παραλαβή από τη μεταφορική (είτε acs είτε Γενική Ταχυδρομική), σας ενημερώνουμε με ένα σχετικό e-mail ή SMS, στο οποίο υπάρχει ένας εξατομικευμένος αριθμός αποστολής. Τον εν λόγω αριθμό μπορείτε να τον πληκτρολογήσετε στο link της μεταφορικής στο οποίο σας παραπέμπουμε μέσω του ενημερωτικού μηνύματος που σας αποστέλλουμε και έτσι να ενημερωθείτε για το που ακριβώς βρίσκονται τα πράγματα που έχετε παραγγείλει.

 

 -Μόλις αγόρασα έναν νέο υγραντήρα. Πώς μπορώ να τον θέσω σε λειτουργία;

Ασφαλώς, καθώς αγοράζετε έναν υγραντήρα από το κατάστημά μας, μπορείτε να ενημερωθείτε απευθείας από το εξειδικευμένο προσώπικό μας που θα σας κατατοπίσει απόλυτα για το πως τίθεται σε λειτουργία ένας καινούριος υγραντήρας, αλλά και για το τι πρέπει να προσέξετε και την σωστή λειτουργία και συντήρησή του. Όμως, δύνασθε ανά πάσα στιγμή να διαβάσετε το διεξοδικό άρθρο που είναι ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας, στο οποίο παρατίθενται λεπτομερείς οδηγίες χρήσης ενός υγραντήρα. www.miamis.gr/content/131/odigies-xrisis-ygrantira-pos-na-thesete-se-leitoyrgia-ton-ygrantira-sas-

 

-Υπάρχει ελάχιστο ποσό παραγγελίας;

Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό παραγγελίας, για να εξοφλήσετε όμως με αντικαταβολή, το σύνολο της παραγγελίας σας πρέπει να ξεπερνά τα 30€ (χωρίς τα μεταφορικά) και η χρέωση είναι 2.50€.

 

-Όσα προϊόντα είναι αναρτημένα στο site σας είναι διαθέσιμα και στο κατάστημα;

Κατά κανόνα ό,τι βλέπετε στην ιστοσελίδα μας είναι άμεσα διαθέσιμο. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση  κάποιο προϊόν να βρίσκεται σε προσωρινή έλλειψη. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει ειδική ένδειξη που αναγράφει ότι είναι προσωρινά εξαντλημένο. Επομένως, όπου δεν υπάρχει αυτή η ένδειξη, σημαίνει πως μπορείτε να παραλάβετε το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει άμεσα έιτε από το φυσικό μας κατάστημα ( Καραγιώργη Σερβίας 4, Πλατεία Συντάγματος) είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.miamis.gr ή ακόμη και τηλεφωνικά - 210 32 54 741. 

 

-Που ακριβώς βρίσκεται το κατάστημά σας; 

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΙΑΜΗ Ο.Ε. – Miamis Cigars, βρίσκεται επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 4 και Σταδίου 3, Πλατεία Συντάγματος, εντός της στοάς.

 

-Στέλνετε παραγγελίες στο εξωτερικό;

 Προς το παρόν, η εταιρεία μας δεν μπορεί να αποστέλει προϊόντα καπνού - πούρα εκτός Ελλάδος. Για προϊόντα εκτός πούρων και καπνών στο εξωτερικό, θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία τηλεφωνικά - 210 32 54 741 ή μέσω e-mail info@miamis.gr.