Vamma Del Sol | Brand

 

Premium Χειροποίητη Ποιότητα

Δύο γλώσσες, δύο πολιτισμοί, φιλοξενούν τον ίδιο καρπό κι έρχονται στην απόλυτη ένωσή τους να δώσουν το πούρο Vamma del Sol. Το απόσταγμα του μικροκλίματος του κάμπου της Πέλλας με τον ήλιο που βυθίζεται στο χώμα απελευθερώνοντας την παλέτα των χρωμάτων του δημιουργεί το εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητο πούρο, με μία ακόμη ιδιαιτερότητα: εν τη γενέσει του, κλείνοντας μέσα του αυθεντικά αρώματα και γεύσεις, αποτελεί πάνω απ’ όλα υπόθεση και πάθος λίγων και ιδιαίτερων ανθρώπων και προορίζεται για τους εκλεκτούς εκείνους που η γνώση και το πάθος για τα πούρα αποτελεί τρόπο ζωής και ταξίδι στον χώρο των αισθήσεων.

 

 

Εμείς το παράγουμε...

 

Με πείρα που αποκτήσαμε από τις προηγουμενες γενιές παράγουμε τα φύλλα καπνού για τα VAMMA DEL SOL πούρα. Έχοντας υιοθετήσει τους κώδικες ορθής γεωργικής πρακτικής στην παραγωγή μας, είμαστε σίγουροι ότι τα φύλλα καπνού που καλλιεργούμε, είναι ό,τι καλύτερο ως πρώτη ύλη για τη δημιουργία τους.

 

Αφού τους δώσουμε το χρόνο τους...

 

Μετά την παραγωγή και την αποξήρανση των φύλλων καπνού στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, τα αφήνουμε να παλαιωθούν για δύο έως και τρία χρόνια, προκειμένου να αναδείξουν με απόλυτα φυσικό τρόπο τις γεύσεις και τα αρώματα του τόπου μας.

 

Εμείς τα μεταποιούμε...

 

Όταν αποφασίσουμε ότι έφτασε η ώρα να ξυπνήσουμε τον καπνό από το λήθαργο της ωρίμανσής του, ξεκινά η ανάλογη διαδικασία για να καταλήξει ο καπνός στην τελική του μορφή. Στο στάδιο αυτό θα επιλέξουμε για να επεξεργαστούμε τα καλύτερα φύλλα και θα τα ταξινομήσουμε βάσει της θέσης που θα έχει το καθένα μέσα στο πούρο που θα απολαύσετε. Έτσι ξεκινά η σύνθεση του πούρου, με τα γεμίσματα (filler) να παίρνουν τη θέση τους μέσα στο πρώτο περιτύλιγμα...

 

Και του δίνουμε χρόνο να ισορροπήσει...

 

Τελικά αφού πάρει την μορφή του και ολοκληρωθεί η δημιουργία του με το τελικό περιτύλιγμα, παραμένει στους υγραντήρες μας για χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών πριν πάρει τη θέση του στα κουτιά που θα βρίσκετε στα καπνοπωλεία.

 

Οι ποικιλίες

 

 

 

Τέχνη κατ'ευθείαν από τους μαέστρους

 

 

Με αφετηρία το πέρασμα από την Κούβα και την όσμωση με ανθρώπους και καπνό, καθώς και με τους τρόπους παραγωγής πούρων εκεί, και μετέπειτα με το πάντρεμα της γνώσης αυτής με την οικογενειακή παράδοσή μας στην παραγωγή καπνού, γεννήθηκε η οικοτεχνία μας. Η οικοτεχνία μας έχει έδρα στην Κρύα Βρύση του Ν. Πέλλας και παράγει χειροποίητα Premium πούρα. Κύριο χαρακτηριστικό της αποτελεί η κάθετη οργάνωση και η παραγωγή από την πρώτη ύλη μέχρι και το τελικό προϊόν. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να ελέγχουμε και να μπορούμε να εγγυηθούμε για το προϊόν και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. 

Η καινοτομία της οικοτεχνίας έγκειται στο ότι με μια ιδιαίτερη πρώτη ύλη, τα χαρακτηριστικά του κλίματος της χώρας μας και την πολυδιάστατη τεχνογνωσία στην παραγωγή και μεταποίηση , δημιουργούμε ένα τελικό προϊόν υψηλών προδιαγραφών. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας (πούρα τύπου Premium) είναι μοναδικό σε ευρωπαϊκό έδαφος. Μεταποιούμε το προϊόν βιολογικά χωρίς πρόσθεση κανενός είδους χημικού παράγοντα . Είμαστε σε θέση να δώσουμε στο λάτρη του πούρου ένα προϊόν που είναι ποιοτικό και απαλλαγμένο από πρόσθετα γεύσης.

 

 

Πηγή: http://www.vammadelsol.com/